POSTUPAK PRIJAVLJIVANJA ZA UPIS U:
I. razred srednje glazbene škole i
I. pripremni razred glazbene škole

Do 26. lipnja 2019. potrebno je:
1.) ispuniti registracijski formular u našoj školi ili telefonski dostaviti podatke (4830-767, 4830-764) – obavezan OIB!
2.) zatražiti elektronički identitet (korisničko ime i lozinku)
– u svojoj matičnoj školi (za kandidate u redovitom sustavu obrazovanja) ili
– preko Središnjeg prijavnog ureda – popunjavanjem Registracijskog obrasca na www.upisi.hr (za kandidate koji nisu u sustavu redovitoga obrazovanja – rok za registraciju: 14.6.2019.)
3.) prijaviti se u sustav na mrežnoj stranici www.upisi.hr s korisničkim imenom i lozinkom te prilikom prve prijave ostaviti broj mobitela na koji će u roku nekoliko sekundi putem sms-a biti dostavljen PIN.
Svaka sljedeća prijava u sustav uključivat će:
1.korisničko ime
2.lozinku i
3.PIN

Prijave obrazovnih programa neće biti moguće sve do 26. lipnja 2019. do 12 sati!

Do tada, svaki kandidat treba pravodobnom prijavom u sustav provjeriti ispravnost korisničkih podataka kako bi, pokaže li se potrebnim, na vrijeme mogao dobiti nove podatke!

Nadalje, kandidati su dužni provjeriti osobne podatke, ocjene te, ako ih posjeduju, rezultate državnih i međunarodnih natjecanja, kao i sve upisane podatke koji se nalaze u sustavu NISpuSŠ. Ako su podaci netočni, učenici trebaju što prije obavijestiti razrednika u svojoj školi. Ostali kandidati o netočnosti podataka obavještavaju Središnji prijavni ured Agencije za znanost i visoko obrazovanje, koji ih je registrirao.

• Prijave obrazovnih programa:
26. – 30. lipnja 2019.

Prijava obrazovnog programa (max. 6 programa) preko stranice www.upisi.hr obavezna je za sve kandidate kako bi mogli pristupiti prijamnom ispitu:
• Prijamni ispiti održat će se:
1. srpnja 2019. od 8-12 sati – instrument/pjevanje
2. srpnja 2019. od 8-12 sati – solfeggio